Vedoucí

Všichni naši vedoucí jsou odchovanci a bývalí členové oddílu. Kontakty na vedoucí najdete v sekci kontakty.
Maky

Maky

Markéta Březinová

Studentka magisterského studia demografie na PřfUK. Členka oddílu od roku 2009, dva roky tutum družiny Vlků. Vedoucím od roku 2016. Její vášní je zpracovávání kamene. Kromě oddílu se věnuje českému lakrosu, také ráda jí a spí. V současné době úřadující náčelnice.
Martin

Martin

Martin Mrázek

Členem oddilu od roku 2013 a vedoucím od roku 2019. Hrdý Havran. Student učitelství matematiky na pedagogické fakultě UK. Rád hraje hry na počítači ale i sportuje, ale hlavně miluje poslouchání hudby. „Zábava především“
Pecen

Pecen

Lukáš Vašek

Členem oddílu od roku 2013. Zabývá se experimentem keramika. Studuje Fakultu stavební ČVUT a rád hraje počítačové hry.

Klárka

Klárka

Klára Březinová

Členka oddílu od roku 2016, tři roky tutum Havranů a Vlků, vedoucí od roku 2021. Věnuje se experimentu vaření. K jejím koníčkům patří hra na kytaru, tancování a kreslení. Studuje na Fakultě sociálních věd UK.
Terka

Terka

Tereza Hourová

Členka oddílu od roku 2016 a vedoucí od roku 2022. Věnuje se experimentu hudba. Mezi její koníčky patří akrobatický rock’n’roll a k tomu zkouší hrát na různé hudební nástroje. Studuje Právnickou fakultu UK a Pedagogickou fakultu UK se zaměřením na matematiku.

Kody

Kody

Jáchym Kolda

Členem oddílu od roku 2013, vedoucím od roku 2022. Od začátku se věnuje experimentu dřevo a oheň. Hraje závodně fotbal a k jeho koníčkům patří i kalistenika. Student České zemědělské univerzity v Praze.

Smolíček

Smolíček

Martin Soukup

Členem oddílu od roku 2013 a vedoucím od roku 2022. Student bakalářského studia sociologie a skandinavistiky na FFUK. Dlouhodobě se věnuje experimentu kovotepání. K jeho zálibám patří mimo oddíl hudba a literatura. 

Eliška

Eliška

Eliška Kuchaříková

Je žákyní Gymnázia nad Kavalírkou. Členkou oddílu od roku 2016, vedoucí od roku 2024. Zabývá se experimentem vaření. Volný čas tráví čtením a hraním volejbalu.

Kuba

Kuba

Jakub Ježek

Student gymnázia v Holešovicích (jak se to jmenuje tam radši dávat nebudu, někdo by si to mohl třeba přečíst žejo), členem oddílu od roku 2015. Zajímá ho programování a hraní pingpongu.

Share This